Hot Posts

6/recent/ticker-posts

CHP İstanbul İl Başkanlığına Silahlı Saldırı Girişimi: 4 Şüpheli Adliyede!

İstanbul Seyrantepe'deki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı binası yakınında silahlı saldırı olayıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. İl binası yakınlarında silahla hava ateş eden 4 şüpheli, yakalanarak adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, parti binasının yerini dahi bilmediklerini söyleyerek, firarda olan arkadaşlarının görüntülerini sosyal medyada paylaşmak amacıyla havaya ateş ettiğini iddia ettiler.

Polis, daha önceden 51 suç kaydı bulunan 23 yaşındaki firari şüpheli Emre D.'yi yakalamak için operasyonlarını sürdürüyor. Emre D.'nin hava ateş etme anlarına ait görüntüler de ortaya çıktı ve sosyal medyada yayınlandı. Görüntülerde, şüphelinin peş peşe havaya ateş açtığı görülüyor.

CHP İstanbul İl Başkanlığı binasına yapılan silahlı saldırı olayı, siyasi arenada geniş yankı uyandırdı. Konuyla ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Saldırı sadece bize değil, tüm Türkiye'ye yapılmıştır. Hukukun gereği neyse yapılacaktır" açıklamasını yaptı. Polis ise olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.