Hot Posts

6/recent/ticker-posts

CNBC Türkiyede Yeniden Yayın Hayatına Başlıyor! İşte Detaylar.

CNBC Türkiye, Türk televizyonlarına geri dönüyor! İlbak Holding tarafından yeniden faaliyete geçirilen kanal, finans, ekonomi ve iş dünyası haberlerine en az 10 saat canlı yayın içeriğiyle yer verecek. Dünya genelindeki CNBC bürolarının uluslararası yayınlarıyla desteklenecek olan kanal, taahhüt ettiği eksiksiz, tarafsız ve doğru bilgi ve haber içeriğiyle Türkiye'deki iş piyasalarında çığır açmayı hedefliyor.

CNBC Türkiye'nin geri dönüşü hakkında konuşan NBC International'ın Başkanı ve Genel Müdürü John Casey, "Küresel bir marka olarak, yerel düzeyde iş haberleri, içgörüler ve analizler sunmanın öneminin farkındayız. İlbak Holding ile birlikte CNBC Türkiye'yi müjdelemekten ve CNBC'nin eşsiz ve dinamik içeriğini Türkiye'de yeniden izleyici kitleleriyle buluşturmaktan ötürü çok heyecanlıyız." dedi.

İlbak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat İlbak ise CNBC Türkiye'nin Türkçe içeriğiyle geri getirilmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, "Karar alma süreçlerini kolaylaştıracak gelişmiş bir bilgi akışı sağlamak ve Türkiye'deki iş dünyasının ve piyasaların tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için çalışacağız." ifadelerini kullandı.