Hot Posts

6/recent/ticker-posts

Selahattin Demirtaş'tan İmamoğlu Saldırısına Tepki: "Öfkenizi Sandığa Saklayın"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'da taşlı saldırıya uğramasının ardından eski HDP lideri Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Demirtaş, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ülkeyi barut fıçısına çevirdiğini belirterek, sakin olma çağrısı yaptı.

Demirtaş'ın açıklamasında, "Erdoğan ve Bahçeli; kin, nefret, yalan, hakaret ve kışkırtmayla ülkeyi barut fıçısına çevirdi. Siz lütfen sakin olun, öfkenizi sandığa saklayın. Oyunuzu değişim için kullanın ve ilk turda bitirin bu işi" ifadelerine yer verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'da taşlı saldırıya uğraması, siyasi arenada büyük yankı uyandırdı. Saldırıyı kınayan ve İmamoğlu'na destek mesajları yayınlayan siyasi liderler arasında Selahattin Demirtaş da yer aldı. Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ülkenin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek, vatandaşları sakin olmaya ve öfkeyi sandığa saklamaya çağırdı.