Hot Posts

6/recent/ticker-posts

Sinan Oğan'dan Seçim Uyarısı: Muhalefet Birinci Turda Kazanırsa Türkiye Kaosa Sürüklenebilir


ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, seçimlerin ikinci tura kalması gerektiğini ve muhalefetin seçimleri kazanması durumunda Türkiye'nin kaosa sürüklenebileceğini söyledi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile birlikte Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Oğan, seçimlerin birinci turda bitirilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Oğan, Türkiye'nin bugünkü ortamının seçimlerin başa baş gittiğini gösterdiğini ifade ederek, muhalefetin yarım puan farkla seçimleri kazanması durumunda Türkiye'nin kaosa sürüklenebileceğini söyledi. HDP ve HÜDA PAR arasında çıkarılacak bir tartışma ve çatışmanın seçimlerin ertelenmesine sebep olabileceğini belirten Oğan, seçimlerin ikinci tura kalmalı ve mutlak çoğunlukla kazanılmalıdır diye konuştu.

Oğan, seçimleri ilk turda veya yarım puan farkla da olsa kazanmanın tarihi bir yanlış olacağını ve ülkenin geleceği açısından endişe duyduğunu ifade etti. Herkesin aklını başına devşirmesi gerektiğini belirten Oğan, stratejik bir hamle olarak seçimlerin ikinci tura kalmasının önemine vurgu yaptı.